Blir man arg eller vad ?...

Trodde att när man fyllde 18 så skulle man kunna göra allt förutom att köpa ut på systemet men nej då.. Blev nyss bjuden på en Kryssning, vilket hade varit skit kul. Komma bort lite och ha en lugn helg me när och kära. Men självklart måste man vara 21 år för att få åka med :O man blir juh galen.


FUCK FACKET

Ahh vad man kan bli förbannad rent ut sagt. Facket kommer till skolan och informerar om hur duktiga dom är och hur mycket man tjänar på att vara med där, men de säger också att vi får hemskt gärna ringa dit och ställa frågor och be om rådgivning. Hur nu suttit i 20minuters kö för att ställa en enkel fråga, men vad svarar Kärringen? Jo är du medlem hos oss? Nej säger jag. Ok då kan jag inte hjälpa dig.

Denna tant fick mig till att ALDRIG NÅGONSIN bli medlem facket.


Lite godingar ;)


Bättre sent än aldrig..

Hej = ) vet at jag varit dålig på att uppdatera mig, men har helt enkelt tappat lusten. Men jag tänkte att jag ändå ska försöka hålla den i rörelse haha.


Idag har de varit en lugn dag vaknade 12 åkte till skolan vid två och hade skola till fyra. Nu har jag precis kommit hem från en springtur. Jo ni lästa rätt Lotta har sprungit genom hela industriområdet dessutom. Shiit vilken skön känsla man har efteråt.


'Ikväll är det tisdag och då är de som vanligt desperate housewives, världens bästa serie.


...

Nu har de hänt, de vi alla väntat på. Otto ska bli pappa, (min hund) de ska bli såå kul haha. Men kan ni fatta hur sugen man är på att behålla en liten sötnos? De är ju så söta som valpar.

Hur som helst så va jag i växjö i helgen, hur trevligt som helst = ) vi lagade mat, drack lite vin sen åkte vi till Campus där Emil (Annas bror) skulle spela. När de va dags att åka hem hade vi kollat lite fel så de gick inte fler bussar, så de va bara att börja promenera. Vi tänkte de kan ju inte vara så längt eftersom vi såg stan från campus, men vad vi inte tänkte på va att de är en stor sjö mellan som man måste gå runt. Men vi gick/joggade på den smala, mörka stigen och de va faktiskt skönt att gå me lite vin i kroppen och trevligt sällskap. MEN när vi gått en ganska bra bit ser vi att två killlar är påväg mot oss, de börjar skrika och springa mot oss, Anna reagerade inte men jag och Fidde (Annas pojkvän) drar i Anna och kutar iväg upp mot ett villaområde, där vi yrar runder. Shiiit vilken adrenalin kick man fick.. Nej de va verkligen obehagligt. Denna rundan tog dock 45 min att gå, men vad vi sov gott :D Anna väckte mig 2 dagen efter haha..Sveriges störigaste program

Jag ska aldrig mer kolla på Sveriges Smartaste Barn..

Sveriges störigaste program

Jag ska aldrig mer kolla på Sveriges Smartaste Barn..

Allt o lite till..

Sov hos Sabina inatt, de va väl mysigt haha vi kollade på Så som i himmelen och pratade tjejsnack. Vaknade några gånger i natt dock av att sabina dels låg på mig. Hmm, hon har nog inte vant sig vid att vara singel.

Idag va de praktik, jag och Sara har rensat (chefen bli inte arg, vi vet att du är en samlare). Butiken blev hur fin som helst = ) efter jobbet åkte jag och sara hem till Malin och åt en mycket god kycklingrätt, vi såg dessutom på en bra film.. Efter filmen va de dags för Bilgömma, de va lika trevligt som vanligt, va vann som vanligt varje gång, känns som om att vi borde förgylla leken med något. Hmm.

Imorgon blir de praktik sen VÄXJÖ.. Woho here i comes  :D


RSS 2.0