Hej mitt vinterland..

Åh vilket underbart väder vi har, bara längtar tillss man får en anledning att gå ut. Idag blir de en dag full av bara roliga saker som att träffa Anna (hon har äntligen kommit till skåne och stannar i 1 månad), sen en fika med mamma, baka lussebullar, och sen kommer min kärlek hem från jobbet.


Dag Nr 1..

.. kan börja med att säga att jag faktiskt har glömmt bort mitt nya upplägg för den kommande tiden. Så jag var alltså inte ute och gick i morse, men däremot var jag uppe klockan 9 och åt frukost. Nu har jag sökt massa jobb, en hel del i Malmö för omväxling. Snart är de dags att möta duschen, sen blir de mankärende och jobb klockan12.

Julbakade i måndags ,med en tjej jag är kontaktperson till, det gick väl ganska bra, brände ena plåten med pepparkakor och den andra plåten blev oklara. Sen var de dags för cornflakskakor, de skulle bla ca 30 st av de recept jag använde mig av men det blev dock bara 10, så jag måste göra fler. Sist men inte minst var de mozart kulorna, detta va första gången jag gjort detta, och vilket projekt med chokladen. Jag tänkte rulla de i vit choklad och satte chokladen i vattenbad men de bara klumpade sig, så de gick inte att använda,så igår köpte jag ny choklad och skulle göra ett nytt försök, men samma sak händer, det går inte att använda chokladen, idag har jag köpt ny choklad och ska gör ett sista försök, denna gång ska jag ha svag värme på plattan och inte full värme;) 

 


Mitt nya liv

Usch det är så tråkigt att inte ha ett heltids jobb,  nu tänker säkert ni med heltids jobb att de hade varit skönt att få gå hemma och sova så länge man vill, kolla på film, gå på stan träffa vänner mm. Men jag kan tala om för er att så är de inte.

Idag har jag i alla fall jobbat några timmar och de är faktiskt skönt, dels att komma ut från hemmet och förbränna lite energi. Jag har varit utan rutiner alldeles för länge  så nu har de gått så långt att jag inte kan somna om nätterna, där ligger man och vrider och vänder på sig och till sist blir Daniel irriterad med tanke på att han ska upp tidigt. Hur som helst så tänkte jag sätta upp lite mål nu under tiden då jag bara är ”timanställd”

Mål för mit liv som deltidsanställd:

·         9.00 ut och gå monst 40 min

·         10.00 äta frukost

·         10.30 dusch och fräscha till sig

·         12.00 göra lunch till Daniel och mig

·         13.00 -18.00 fri aktivitet ;) (jobba, söka jobb, mm)

·         18.00 laga mat

·         19.00 – 00.00 kvalitetstid med Daniel

 

 

Vi får se hur bra schemat funkar, nu är klockan 00.00 alltså dags att sova..


Daniel

Daniel har varit en vän till mig i närmare två år, men då har man bara sett honom som en vän fråga mig inte varför men så har de varit för oss båda. I våras började vi umgås lite mer intensivt. Daniel insåg då en dag att jag faktiskt var en tjej, en vanlig tjej som man faktiskt kan vara kär i och inte bara vara kompis med. Då fick han eld i baken och började klia mig på armarna vad vi än gjorde, kollade på film, åkte bil, drack kaffe. Jag kan berätta att de mest underbara som finns är kli och massage, daniel insåg min svaghet och tog den till nytta för att koma närmre en. Jag fattade som vanligt ingenting men efter någon vecka talade min kära vän Sabina och hennes mamma maja detta för mig att de misstänkte lite flirt mellan mig och Daniel, då började jag att förstå själva helheten och smälte som en isbit för denna underbart snälla, trevliga, snygga svärmors drömmen. Jag började då också visa lite av mina känslor för honom.

Efter några veckor av flirt tog jag studenten, de va då allt startade på riktigt, Daniel vågade säga till mig att han var kär i mig och undrade om han fick pussa mig. Och självklart fick han gör det, efter dess har vi pussats varje dag i närmare bestämt 6 månader och 3 dagar.

Men vi har även utvecklats en del, jag var utomlands 2 gånger utan honom och det gick hur bra som helst fast att man saknade honom enormt, men jag tror att de kan vara lite nyttigt för ett förhållande med. Vi blev flyttade ihop och blev sambos för 1 månad och 15 dagar sedan, nu bor vi i en underbar lägenhet och trivs bra tillsammans.

 

Puss på dig!


Då va de dags igen..

... jag insåg idag att jag måste göra något nytt och att de va något som saknades i mitt liv, visst ett heltids jobb och lite träning skadar inte men jag måste börja någon stans och de får bli att börja blogga igen. 

Så varmt välkommen till min blogg, här kommer jag skriva mycket om mig och min vardag (jobb, att vara sambo, roliga händelser och framför allt musik.


RSS 2.0