KÖP DEN !

Hej kära vänner, som ni kanske ve äär min bror musikproducent och släpper idag sin första skiva med Daniel Lindström.

Här får ni ett smakprov = )          (lyssna särskilld på andra låten de är min favorit..)

http://www.expressen.tv/noje/XL%2BLive/1.1447098/daniel-lindstrom-gastade-xl-live

De är min bror som spelan piano (stolt syster)
Lätt som en Plätt..

Nu har jag äntligen gjort min läxa = ) de va mycket lättare än vad jag hade förväntat mig ..

Andre fick mig verkligen att fundera på om man ska samla ihop ett gäng och dra till stugan på Öland över valborg = ) De hade varit så mysigt, de är en röd gamal stuga med vita knutar, spis, lågt i tak mm. Nej detta får vi disskutera hehe.sponsring

Får väl sponsra Anna som blivit bloggare www.annaelinmaritw.blogg.se

Välkommen !


Plast surnar inte.

Har fortfarande inte öppnat boken till provet imorgon, vet inte ens om jag har boken hemma. Nu tror ni säkert att jag inte bryr mig om skolan. Men de gör jag verkligen bara inte just idag hehe.

Jag och mamma va på Ö&B och köpte massa plast muggar, bestick, talrikar mm till studenten. De är lite tidigt men vi kom på den smart ideen att man kan juh faktiskt sprida ut kostnaderna istället för att på en stor summa i slutändan. Vi blir minst 60 pers så de kommer juh kosta en hel del.

"Gör vad ni vill men döda henne inte"

Då va de dags för att läsa en bok som vi sedan ska redovisa i svenskan. Jag som gillar verklighetsbaserande böcker som är lite av samma stuk som "pojken som kallades det" "En blomma i afrikas öknen" "Bakom stängda dörrar" ni fattas nog vad jag menar, sanna berättelser om barns uppväxt. Som val av bok blev de "Gör vad ni vill men döda henne inte"  Boken utspelar sig i Holland i början av 80-talet hemma i de lilla huset på landet som flickan Yolanda sällan får lämna .

Boken handlar om en flicka som blir psykiskt och fysiskt misshandlad av sin familj i 15 år. Flickan blir till en början våldtagen dagligen av sin familj (som även är sadister) från 8 års ålder. Men familjen nöjer inte sig med att själva våldta henne utan startar innom kort en bordell där SM  (Sado Masochist) medlemmar får vara med och våldta samt tortera flickan. Flickan söker hjälp av två poliser men även av dem blir hon våldtagen.

När Yolanda var 11 år födde hon sitt första barn som förälldrarna tog i från henne, där efter födde hon 8 barn som familjen dödade, hon blev torterad och misshandlad till hon fick 3 missfall och familjen gjorde 13 aborter på flickan.
Detta skedde innom 14 år.

Jag rekomenderar INTE er att läsa denna bok. Den är så grotesk och man mår illa av att läsa den. Den är verkligen jätte jobbig att ta sig igenom, just för att man kan inte fatta att detta har hänt på riktigt.
Man tror man har läst de värsta man bara kan tänka sig men på nästa sida händer något värre.

Jag har själv inte läst ut boken, man kan bara läsa några sider i taget för annars blir de för mycket. Jag kan inte förstå hur denna boken kan påverka en själv så mycket. Att man kan bli såhär upprörd och illamående. Hur ska jag kunna redovisa denna boken i ett sansat tempo ??? De kommer säkert sluta med att jag blir skit förbannad och går där ifrån.. Heheh.
Sjuklingen Larsson

Vaknade imorse genomförkyld, så de va bara att ringa runt bla till skolan, ställa in träningen med evelina mm. Usch de är så drygt att bara sitta hemma, de är bara massa skit på tv och städa är ingen höjdare. Nej idag hade jag bara velat träffa folk och va social hehe.

Bröllopet = )

Kom nys hem från träningen, idag körde vi extra hårt.. Men fy vad skönt de är efteråt..

Ni missar väl inte Bönde Söker Fru "Bröllopet"

Seg

usch kan fortfarande inte sova om nätterna, sist jag kollade på klockan va hon 03.30 :S Så ni kan tänka er att jag är seg idag. Men som tur är har vi studiedag = ) så de underlättar en hel del, måtta jag kunna sova i natt, jag som ska upp 6 imorrn .. Börjar dessutom känna mig krasslig, ont i hals mm.

Grattis till Evelina som väckte mig imorse = ) (de gör inget) Men hur som helst så klarade hon uppkörningen WOHOO..!


"Grabbdag"EFTER !

EFTER !

Färgen blev bra tycker jag i alla fall. Han som ville ha svart :S:S

Blod, skratt och tårar..

Tog mig själv friheten att låta bli att blogga i helgen. Så nu har jag verkligen spart mig för att kunna berätta så mycket som möjligt = )

I fredags efter praktiken åkte jag evelina och erika hem till erika för att göra oss vackra, vi skulle nämligen på 20 års fest  Wohoo. Långt om länge va vi nöjda med får outfit .. När vi kom till festen (lokalfest) va vi artiga och hälsade på alla 20 som redan va där, sen minglade man runt lite. Under tiden droppade de in ca 30 pers.  De va verkligen jätte kul att träffa gamla kompisar, dansa, prata och framförallt SKRATTA...


En lokal fest där man blandar folk från olika kommuner är uppdelade i 4 moment: 1.man kommer dit hälsar, alla kollar lite snett på varandra och de kan vara ganska stelt.
2. Efter ett tag är alla på hugget alla gillar alla och alla har jätte kul tillsammans. 3. Men de finns alltid någon som blir rastlös och väntar på de minsta lilla så de kan bli bråk. I detta fall va de en av killarna som störde sig på en annan kille, men då slutar de med att all a killarna på festen ca 25 pers ligger på varandra och ca25 tjejer går i mellan och ska stoppa detta. 4.Sen är de slut..!
Blir så sjukt arg de försör verkligen för alla, och till vilken mening, de finns många som man säkert irriterar och de finns de som irriterar mig men man börjar väl inte slåss för de ? 
Toker

Glömde skriva i förra inlägget varför de är helg igen hahahha ... Jo vi har skola måndag till onsdag, på torsdagar och fredagar har jag praktik på Butik Jasmin www.jasminofriends.blogg.se. Praktiken är en så bra avslutning på veckan, de känns verkligen som om man gör nytta fast vi har så mycket att prata om heheh. Nej trivs verkligen där och efter onsdag känns de som helg = )


Då va de helg igen = )

Idag har de varirit ännu en underbar dag. De har inte hänt något speciellt men jag är bara på så bra humör.. Efter mötet med vår projektledare (mötet gick bra), gick jag till gymmet och körde en timmes pass med endast benen, så nu är jag helt knäsvag. på väg från gymmet höll jag på att rramla när jag skulle gå ner för en trappa för benen va som spagettie, de följde liksom inte me kroppen hehVid 4 träffade jag Sabina och vå åt en mycket sen lunch på Fantasi, själv åt jag en kycklingsallad = )
                                                             


Sabina och jag fynderade mycket över hur jag nu skulle göra med körningen, efetrsom de inte gått så bra. Men sabina fick klart ideen att jag skulle köra med henne och öva på dragläget. Ehe vi ska nog inte skriva så mycket om de här mer än att hon skrek GASA GASA GASA.

väntan

Sitter i skolan och väntar på de eftertraktade mötet med vår projektledare. Bättre sent än aldrig !!

Näst värsta dagen i mitt liv ..

Idag började dagen bra, jag sov som en stock fram till 11, sen åkte jag och tränade med Evelina.. Vid 3 åkte jag till Hässleholm för att övningsköra med pappa för tredje gången. Pappa tyckte jag va redo för att köra stadstrafik, och dum som man är lyssnar man på de äldre iblan. De började med en rivstart, sen fortsatte de med bla motorstopp, vindtorkaren sattes igång, helljuset va på hela tiden, och på de kunde jag inte hålla händerna i styr från tutan. Woho detta har varit den näst värsta dagen i mitt liv, (den värsta dagen va första gången jag övningskörde). Till alla er som körde i Hässleholm mellan 4-5, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för med beteende i trafiken.

Sommarjobb

Jag har aldrig behövt söka sommarjobb eftersom jag redan jobbar som extrapersonal på en snabbmatsrestaurang. Men jag har bestämmt mig själv för att detta är absolut sista våren. Man jobbar i stress och värme men får inget för de, medans min kompis står i en sval klädesaffär och har ca 20 kunder per dag och tjänar dubbelt så mycket. De är inte den bästa tiden för att söka jobb direkt, och jag vill juh inte bara jobba 2 veckor av sommaren utan hela så jag får lite till spargrisen. Nej denna sommaren består av att tjäna pengar !

Grå, trist och Grå

Har sovit bort hela dagen sen Linus åkte hem. Vet inte vad som flygit i mig men jag hade kunnat gå i ide nu och inte kliva upp försen 1 maj. De tråkiga är att ,man missar så mycket, både roliga och tråkiga saker. Men det är tydligen denna tiden man ska ta vara på som mest, tiden innan studenten så jag försöker göra de så gott jag bara kan. Hahah fresten igår när vi åt räkor hemma hos Sabina satt alla tjejer och började så smått, undertiden vi väntade på Anna, som skulle bli lite sen. När Anna kommer sätter hon sig, tar ett vitlöksbröd och säger Mmmm Vad gott detta ska bli = ) Så tar hon en stor nävemed räkor (tror hon i alla fall) Men kloka som vi är hade vi en skål där alla slängde sina räkskal. och Anna tar självklart från fel skål. Vi bara stirrade på henne men hon märkte inget försen hon skulle börja skala hhahhhahah och hon säger att jag är korkad.. Imorgon är jag ledig. Jippii!!!

"Grabbdag"

Idag har jag och min Grabbkompis Linus haft en riktig Grabbdag. Först satt vi framför skolbänken och fnissade. Efter skolan gick vi till H&M och köpte hårfärg till Linus. När vi kom hem färgade jag hans hår. Jag överträffade mig själv där. Dett blev nycket bättre än vad va hade förväntat oss. Nu har vi samma hårfärg dessutom haha. Efteråt fönade jag och plattade hans hår, sen tog vi lite bilder dessutom. De kommer dock in senare.

Idioter rent ut sagt

När man nu som jag går sista året på gymnasiet jobbar man med ett projektarbete. Vi är tre tjejer som har ett projekt på gång och de började bra i höstas då vi bla fick bra kritik från vår projektledare. Vår projektledare slutade dock och skulle bli ersatt av en annan lärare. Ingen har meddelat oss om vem denna nya projektledare skulla vara, så vi tog de i egna händer och skulle kolla upp vem de nu va. Jag frågade min mentor om han visste vem som va vår nya projektledare, men han hade ingen aning och hänvisade oss till en annan lärare som tyckte vi skulle fråga en annan lärare osv. Tillslut hade jag mailat 4 lärare och en rektor men jag har inte fått något svar från någon. Men av en slump fick jag höra av en elev att vår nya projektledare hette blablabla så jag mailade henne i måndags. Tror ni hon har svarat ?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!??!?!??!?!?!?!?!??!?!? Jag blir så arg på dessa lärare som bara ignorerar en och får man inte detta projekt genomfört får man heller inget slutbetyg, så för mig är detta en mycket vicktig fråga.

Utmaning

jag har blivit utmanad av Malin genom att skriva 10 sanningar om mig själv.. 1. Inpullsköp förekommer alltför ofta 2. Sjukligt mammig (orolig för att flytta hemmifrån)Sov hos mamma tills jag va 11år, ljög för mina kompisar om att jag inte fick sova borta för jag skämdes så över att inte kunna sova utan mamma. 3. Använder brun utan sol i stället för solarium 4. Före detta ISbitsätare (åt 10 stora glas fulla med krossade isbitar per dag) Men har nu kommit ifrån mitt beroende haha. 5. Lägger mig alltid minst 2 timmar efter att jag egentligen borde sova 6. Drömmer näst intill varje dag om mardrömmar 7. Ärlig så jag kan vara dum ibland. Började tjaffsa emot busschaufören för han gav mig för mycket pengar.. 8. Beroende av nicotin, men ska sluta till sommaren. 9. Har gått scouterna 10.Världens sämsta engelsktalande person på denna planet. Detta va mina 10 saker ni kanske inte visste om mig.

Vad kul att va me er ikväll = )


För en gång skull..

..har jag gjort annat än att sappa på tv:nen söndag. dagen började med att jag övningskörde med pappa och de gick bättre än väntat. Sen va jag på min kusins 25 årskalas. Efter ca 2 timmar va de bara att bege sig på nästa stopp som va hemma hos Sabina, där va va 7 tjejer som åt räkor och snackade skit = ) Tack för en super kväll !! Måste prata av mig lite om hur komplicerat livet som 17 åring är. Nu är de juh som så att jag hoppade upp en klass vilket innebär att jag är ett år yngre än min klasskompisar och alla andra kompisar för den delen. Jag har ingen kompis som är under 18. Och alla mina vänner vill klart vara ute på helgerna och inte sitta hemma och underhålla mig för att jag inte är 18. Just nu består mitt sociala liv av de kunder jag möter på jobbet :S och jag som är så beroende av att träffa nya människor och få vara social. Nu menar jag klart inte att jag är värsta partynissen men att kunna hu möjligheten. Men den 26 februari smäller de för då fyller jag 18 och de har jag väntat på i evigheter. Snart, snart, snart = ) = )

Vaknade..

...för en stund sen till denna gråa söndag. Jag tror att alla håller med mig om att söndagar ska man vila och sappa framför tv:n. Men inta jag inte, nej nu ska jag övningsköra för andra gången klockan ett, får väl se hur de går. Första gången ville juh pappa att jag skulle köra direkt på vägarna inne i stan, så idag blir de kanske motorvägen (eller inte). Nej sen fortsätter min dag hos moster Christina som har kalas för sin lilla pojk marcus som fyllt 25 !!! Tro inte dagen är över där, nej klockan sju är de tjejkväll hemma hos Sabina. Ha en trevlig söndag.

....

Nu ger jag upp detta är tredje gången på denna dagen då mina inlägg försvinner :@ Varje gånga jag ska lägga till bilder försvinner allt. Nej nu får de va !!!

Rosenrasande

Nu är jag skit irriterad skrev nyss en hel uppsatts om kärlek, och när jag ska lägga till en bild försvann hela texten såklart. Och jag tänker verkligen inte skriva om de åtminstone inte nu i alla fall. Nej nu ska jag ut och gå/springa de är ett jätte bra tipps för er som vill få bort all ilska.

Lördag

Vaknade imorse och mådde verkligen inte bra så jag ringde jobbet och sjukanmälde mig, vilket gör att jag förlorar pengar :S men som sagt hälsan kommer i första hand hehe. Idag ska jag bara ta de lugnt och njuta av att vara ledig. De bästa med denna dagen är att jag vet att imorgon kan jag sova hur länge jag vill. Men jag är nog ganska olik andra ungdommar, jag vaknar gärna 8 en helgdag sålänge jag vaknar av mig själv, medans mina vänner gärna sover till 2 på dagen. Nej nu ska jag vila lite haha!?!?

Detta är jag

Tjenis tack för all välkomnad.

Detta är då jag, Charlotte "Lotta". Jag är snart 18 år och går mitt sista år på Söderportgymnasiet i Kristianstad. På min fritid jobbar jag ca 80% umgås med vänner 13% pluggar 6% och tränar ca 1%. Efter gymnasiet är det tänkt att jag ska flytta till sveriges mittpunkt STOCKHOLM = ) men jag får se om jag vågar..


Idag har min dag sett ut såhär. Imorse när jag vaknade fick jag för mig att 60cm va 1 meter eheh ?!?!?
Var på min praktik idag en underbar liten butik som glänser för idag hade vi den årliga vårstädningen.
efter praktiken kom Sabina hit på en fika, och ett långt samtal då vi förnöjade lite löften till varandra som blev följande:

*Träna tillsammans
*Aldrig tappa kontakten
*Åka till öland i sommar
*Skaffa pojkvän
*Hemlis tshih, men ni får snart reda på vad = )


återkomsten


Nu ska jag bli en baddare på att blogga. sabina lär upp mig. med tanke på att detta är mitt första inlägg bjuder jag på en bild sen öland i somras. är vi inte heta ?!?!

idag har jag haft praktik. världens bästa praktikplats med härlig personal!! och min kväll har nu förgyllts av sabinas härliga besök:P  kollade nyss igenom bilderna sen öland i somras och gud vilka skratt vi fick! underbara tider! som ska upplivas i sommar igen! och då ska vi vara ännu mer heta. haha.

RSS 2.0