C O N F U S E D

Har en svacka i min livsstil just nu. De är ingen ordning och reda på någonting. Skoltrött, stökigt på rummet, tvättkorgen bara växer medans samvetet krymper. De är så mycket att jag inte bryr mig längre. Vill bara säga upp mig från alla jobb, hoppa av skolan och ta en paus. Börjar bli så förvirrad , är detta kanske en protest mot att bli vuxen eller vad håller jag på med egentligen?

Nej när man mår såhär ska man ringa Andre världens bästa terapeut, han säger absolut inget men han lyssnar verkligen.

 Lyssnar igenom lite musik som får en att tycka ännu mer synd om en och då kom denna bland annat upp..Tycker den passar in lite..


Resumé


I torsdags va de praktik, hur skoj som helst = ) På kvällen blev de maxi med Sara, sen en mycket sen kväll som bestod av räkor och massa tjej snack.. Tack för en trevlig kväll tjejer.


Fredag prakttik som vanligt, sen en underbar utekväll med tjejerna. Vi hade som sagt fått fri biljetter till Adam Tensta och skulle se han på Chill out, men de va inte mycket vi såg, eller hörde rättare sagt. Kvällen fortsatte på Banken, där jag spelade Black jack för första gången i hela mitt liv, jag satt där i nästan 1 timme och vann hela tiden woho, kanske ska hoppa av skolan och säga upp mig från jobbet och börja spela  ;) eller nej föresten haha.


Idag vaknade jag törstig och rastlös, så jag börjar min dag med ett stort glas vatten sen en spring/gå tur på 1 timme = ) dagen har än så länge varit kanon men har redan ångest över att veta vilka prov som väntar på mig: måndag - rättskunskap, tisdag - religion (islam) och onsdag - nationella prov (svenska). Ah blir galen av skolan.


Skoltrött..

 Ah vad jag är skoltrött, orkar verkligen inte med skolan. Jag vet att de bara är 2 månader kvar och att jag har ont om tid att göra alla skol "sysslor" ni tycker säkert att man är dum som inte tar tag i skolan och håller ut när de bara är 2 månader kvar. Men visst är de så att ibland när man har för mycket att göra kommer man till en gräns då man bara skiter i allt och inte bryr sig, eller de finns ju i bakhuvudet hela tiden men man kopplar ifrån allt. Jag är i den perioden just nu.. Detta är inte bra. Bara att veta att de väntar två STORA prov måndag och tisdag gör en helt utmattad. De rä dessutom två viktiga prov, Islam och rättskunskap.


Ta dig i kragen Charlotte..


Som ni kanske märkt..

Mamma påpekar om hur mycket stavfel de är på min blogg.. och jag vet de själv, ibland beror de på att man är slarvig, men oftast för att jag ALDRIG läser igenom texten innan jag publicerar den.  Men jag tycker inte de är särskilt konstigt att man inte är så bra på att skriva de svenska språket. Jag menar hur ofta skriver man förhand? Jag gör det i alla fall ytterst sällan. När jag skriver gör jag de på datorn, och på datorn finns de alltid en liten figur som sitter inne i datorn och rättar mig genom att lägga en röd text om de är felstavat, eller en grön då de är grammatik fel. Så där har ni svaret på mina problem. Jag ska börja skriva i world varje gång och sedan kopiera de till bloggen. Tja de är föresten inte lösning på att lära sig vara noggrann. Jag tycker dessutom man inte borde få lämna in arbeten som är skriva på dator, då slarvar man ju oftast med svenska språket. Men jag kan också säga att min handstil dessutom är skit ful och varför? Kanske för det är så sällan man skriver förhand och jag har alltid så bråttom när jag skriver. Haha de måste jag lära mig: tala lugnt och tydligt, samt skriva mer förhand så de blir rätt bokstäver och en fin stil..

Kan inte få nog av Sara på jobbet, så vi ska åka och handla sen kolla på film.


Hej då !


Kultur Lotta ?

Teatern va inte den bästa jag sett, de va en thriller som utspelade sig i New York. Under första akten halv sov man och de säger en hel del. Men den va inte dålig om man säger så.. En som tyckte de va de värsta, va kultur Sabina. Hon satt och smsade genom hela föreställningen..

Nej den kulturella sidan av Lotta ska fram lite oftare = ) 

 


Teater dags..

En sumering av dagen. Åkte till röda korset igen, med resten av kläder och prylar. Efter de köpte jag och mamma en varsin latte och satte oss på torget och njöt av solen. Nu är de dags för teater, jag minns inte när jag va på teater senast. De är snälla Malin (sabinas syster) som ordnat biljetter till oss. De ska bli jätte kul verkligen..

En toppen kväll helt enkelt.


Den som spar han har..

Som ni läste innan har jag varit slarvig och slängt pengar runt miefetr 10 g. Men nu ska ni veta att de är slut på de nu. Nu har jag nämligen börjat spara.. Läste på banken att om man sparar 1500 varje månad har man 250 000 efter 10 år vilket är mitt mål..

Den som smar han har.. ;)

Ungdom 4-life

Igår kände jag mig som en äkta ungdom, vi lekte då Bilgömma de va extra kul igår med tanke på att vi vann varje gång WOHO.. Sen blev de en fika på Bajonetten halv 1 i natt.. Hur trevligt som helst, Johan drog en massa historier om sina vänner hahahahh, ett gott skratt förlänger verkligen livet ...

nu är de dags för lunch med mamma = )


Älskar livet..

.. åh vad jag älskar livet idag. De är såå underbart väder och vill bara vara ute. Kom också att tänka på vilken dunder sommar de kommer att bli. Studenten,  Förhoppningsvis en resa i juni med Sabina, någon som vill me ? Sen blir de jobb, öland, Gotland, Stockholm, Kreta och en massa grill fester.. Kan de bli bättre ?!?! 

                                                                                                                                     

                                                                

TA NU VARA PÅ SOMMAREN.. Kram på er alla..
 
 

räknat sen ettan men fattar fortfarande inte

Usch vad är de som händer me mig? jag mår inte bra om dagarna.. Är yr och har ofta huvudvärk och illamående, jag är INTE gravid, så de inte blir några missförstånd. Men fy vad jobbigt de är, de påverkar juh så mycket..Hur som helst så blev jag påmind om att de är endast 2 månader skola kvar av Sabina. När hon sa de fattade jag verkligen att detta är slutet på min skolgång hehe, konstigt med tanke på att jag har haft koll på hur mångaskoldagar de varit kvar sen i ettan typ.. Men nu händer de verkligen, detta betyder två månaders plugg för mig. Jag ska verkligen göra allt jag kan för att förbättra mina betyg = )

Idag är de skola från 8 - 16 usch vad de ska bli drygt, har jag rätt känsla i kroppen kommer de dessutom att regna hela dagen..

Nej dags att förbereda sig inför dagen. God natt ..

....

Måste tillägga att de jag skrev tidigare om att "jag får väl ringa Sabina" betyder inte att hon är den jag prioriterar sist, de ska ni veta = ) Nu har jag de sagt..

Kram på er alla

HUR KUNDE JAAG GLÖMMALite skön musik


..

Vad man är konstig egentligen.. Antingen är jag världens lataste och gör inte ens "ingenting" eller så är jag i full fart och gör så mycket nytt man bara kan göra. Som idag har jag bara gjort nytta, jag och mamma hjälptes åt att klippa Otto (hunden) sen rensade vi och fortsatte städa. Detta låter kanske som om vi har världens stökigaste hus hhaha men så är de inte utan vi sorterar och slänger saker som har legat i sin kartong i några år nu. Allt från himmel o jord, filmer till porslin, till möbler.. De är ett ganska stort projekt me tanke på att vårt hur är ganska stort med många förråd, där man samlat på sig en massa skit rent ut sagt. 

Nog om de.. Lotta är rastlös mycket rastlös, vill bara träffa massa kompisar och vara ute i en tunn jacka. Hmm vem ska jag ringa? Evelina kasnke, nej hon är juh på Malta. Anna kanske, nej hon har flyttat till Växjö. De får bli Sabina, den trogne vännen som aldrig kommer sätta sin fot utanför Kristianstd, möjligtvis Bromölla haha.


Jaha filmen ...

Jaha filmen vi såg i går blev inte en sorglig drama utan komedifilmen Björn Gustafsson, men efter de blev de när mörkret faller. De är en så hemsk och gripande film. Men man blir samtidigt så frustrerad och arg. Jag satt i ena soffan och stortjöt medans Sabina sitter i andra och drar svordommar efter vartannat..

Depp Depp Depp..

Depp söndag rent ut sagt.. Fy vilken tråkig helg detta har varit, eller fredagen va juh super bra. Vi hade hur kul somhelst, träffade underbara människor och fick många goda skratt. Men Evelina åker bort från mig. Min vän min bästis min syster.. Hon lämnar mig för första gången på 15 år för att ha utlandspraktik på Malta. Resten av helgen har bara varit katastrof tråkigt. Igår va de arbete vilket innebär irriterade kunder och 8 timmars stress.. När jag väl slutade väntade 2 ungar som har massa frågor och energi i kroppen, allt som motsvarde min dag. När de somnat satt jag bara och deppade och tyckte synd om mig själv resten av kvällen. Idag har dagen sett likadan ut förutom att jag sitter hemma hos Sabina och deppar. De är ganska komiskt om man skulle ha sett oss nu då vi sitter i en varsin soffa och tycker synd om oss själva och deppar haha.

Nu ska vi se en kärlektsfilm och gråta en skvätt..

Tack = )

Åhh vad chockad jag blev nu när jag loggade in och såg detta = ) De är Sanna en gammal vän dom gjort den.. Tack så hemskt mycket..

Igår bowlade vi med Evelina som ska åka till Malta på utlandspraktik. De va en mycket trevlig kväll, men usch så sorgligt.

Idag va de som sagt en arbetsdag, jag ställde klockan på 8 trodde jag, gick upp som vanligt och gjorde mig iordning för att åka till jobbet. När jag vecker Sabina för att säga att vi måste åka kollar hon på klockan och ser att jag är en timme tidig. Ahh, bara att gå upp och lägga sig igen ! Men jag ska inte klaga de va skönt med lite extra sömn = )

Väl på jobbet va de en jätte kul dag med personalen, men dessvärre med kunderna. Vi va lite lite personal och de va fel på maskinerna så allt blev försenat och gjorde knderna irriterade.

Nu har jag had´ft värsta familjekvällen, vi har juh två huliganer här hemma. Två små sötnosar med fullt av frågor och energi. Nu har jag precis borstat bort deras tandtroll och ligger och myser här framför TV:n..

Börjar bli lite rastlös nu så får se om jag sitter här hela kvällen.

Hörs senare = )

BLANDAT

Ännu en solig dag = ) Idag ska jag som vanligt på praktik, de ska bli sjukt kul att se vad de har fått in för nytt denna  vecka. Sabina kommer också in och håller mig sällskap under lunchen. Ikväll kommer de bli blandade känslor. Evelina min vän sen 15 år tillbaka har samlat ihop ett gäng för att bowla = ) de ska bli jätte trevligt har inte bowlat på över ett år nu. Men de tråkiga är att de är en avskeds fest. Evelina åker till Malta i 5 veckor för hon ska göra utlandspraktik = ( fy vad sorligt detta är, de kommer kännas jätte konstigt, att inte ses på 5 hela veckor och vi som annars ses ofta. 5 veckor låter egentligen inte så mycket men de är de, de hinner hända så mycket på 5 veckor dessutom.

Kommer sakna dig snudii..

Studiedag

Nu har Lotta gjort nytta, vaknade 12 sen dess har jag och mammasorterat hela källaren, slängt de som är trasigt och skänkt resten till Röda Korset. Nu har jag tagit en paus och ska övningsköra en runda.  Detta kallar jag "vuxet" man har juh studiedag och den ägnar jag åt att sortera = )

. . . .

Vill bara säga att Bilkurragömma är den pinsamaste leken någonsin, men fy bubblan vad kul de är, man får en adrenalin känsla och glömmer bort hur gamal man är = )

Lite av allt

Jaha ännu en kväll ha gått. På schemat stod de House of Bagels, myskväll sen bilkurragömma.. Myskvällen va mysig haha och bilkurragömma va som vanligt ROLIGT. Sedan blev de en kvälls fika på Bajonetten med våra motståndare. Nu sitter vi har Ina och jag, vi ska se klart på Step Brothers en dunderfilm kan ni tro..

TYCK TILL

VILKET TYCKER NI ÄR FINAST ATT KALLA EN VÄN ? Jag har nämligen ett litet problem, funderar på att döpa om min kompis Sabina till Ina. de låter så fint tycker jag. Snälla hjälp mig med detta ENORMA PROBLEM.. = )

1: Sabina    2: Ina

Tack för ditt svar.

WOHOO

Igår va jag som sagt hos Sabina med två andra hulliganer. När vi hade lämna sötnosarna blev vi rastlösa så vi samlade ihop ett gäng på 15 pers och lekte bil kurragömma = ) hahahha de va skit kul. de går till på följande sätt: man samlas på ett ställe sen får en bil försprång på 5 min att gömma sig sedan skickar de ledtrådar per sms och vi andra får då försöka leta upp dom. Vi "Röda Faran" kom tvåa näst intill varje gång. Men killarna gjorde en fuling genom att gömma sig på ställen där man inte får som mitt inne i T-parken, och vi tjejligan då som är så laglydiga vägrade köra dit och förlorade då. Men de va hur kul som helst. På vägen hem blev de Bajonetten.

Idag hade jag Nationella prov, de muntliga usch vad jag va nervös, med tanke på att jag bara läst mina anteckningar innantill 1 gång. Varför är jag så slarvig för ?!?! Men man fick juh prioritera ha kul eller sitta hemma och plugga - ha kul för en kväll eller tänka på framtiden ? Hmm. Hur som helst brukar jag inte ha problem med att tala inför grupp. När jag då skulle prata blev jag jätte nervös och började svamla och vända på ord, jag pratade även jätte snabbt så mit tal höll inte i 5 minuter :S MEN jag fick ett starkt G/VG..  WOHOO. Vilken dag. De är även sol ute och jag får panik av att sitta inne, vill bara klä mig i vårkläder och bara vara ute. Och bäst av allt SOVMORGON imorgon.. De ska bli underbart minns inte när jag fick sova ut senast. Men de är lite typiskt att de är studiedag en torsdag och inte en tisdag då vi har skola 8-16. Hade gärna gått på praktiken imorgon för att får se alla de nya varorna.. De måste nästan ni me kolla upp här på Butik Jasmin..

Kvällen ska jag spendera med Ina.

Ha en fortsatt bra dag.. Kram Kram !

TRÖTT

Åkte hem till Ina efter skolan. och här sitter vi med två hulliganer på 2 och 5 år. Anar ni hur mycket energi de små liven har ? ! ?

Ikväll blir de inte mycket gjort mer än att läsa på lite om NP, sen är de juh Desperate Housewives och Andra Avenyn kan de bli bättre ?

Nej nu ska vi se Bond, James Bond..


en helt vanlig dag

Sitter i skolan nu har har haft vår första lektion och på den har jag inte fått ut ett dugg av. Idag är de världens längsta och tråkigaste dag, har skola enda till 4 :S

Igår va de en jätte trevlig dag/kväll med en viss tråkighet. Va me sabina hela kvällen kollade på film sen sov hon hos mig, haha hon kunde inte sova så hon fick pilla mig i håret tills hon somnade, de va verkligen otippat från henne ;)

Underbar dag

Åhh vilken underbar dag, vaknade av att solen stod rakt in på mitt rum bara de gör dagen bra eftersom de är ett tecken på att våren är inte långt ifrån oss nu. Jag har verkligen fått mycket gjort. jag började skolan 10 och fick då reda på att vi bara hade den lektionen, sedan gick vi på möte med vår handledare angående vårt projektarbete. För er som inte vet så ska vi arbeta och samla information om funktionshindrade i arbetslivet. Vi har varit på en hel del möten och har hela tiden fått så positiva bemötande. Alla vill vara med och hjälpa till och fökja detta arbete = ) så direkt efter mötet med vår handledare gick vi på ett annat möte med rektorn för särgymnasiet, han va supertrevlig och tyckte som de andra att detta va en jätte bra ide och ville gärna hjälpa till, men de hände något såå pinsamt, när vi sitter på mötet så är de ganska tyst och min mage kurrade genom heela mötet, usch de slutade med att vi alla skrattade åt de. Men fy vad jag skämdes..

Efter skolan åkte jag och Linus hem till mig, vi va ute och gick/sprang i  timme, nu är man nöjd. Nu är de dags för en dusch sen ska jag ....


Lämna inte killarna utanför

Nu har jag även dragit in Linus i mitt och Sabinas projekt "smal till sommaren" Så imorgon efetr skolan ska jag och Linus ut och gå/springa. de ska bli kul. För er som undrar är Linus inte min kille utan en vän sen 6års åldern = ) . Och man glömmer ofta sina killkompisar har jag kommit på. Så fort man behöver prata med någon ringer man till en av sina tjejkompisar. De ska jag sluta med, eller ja inte helt. Men jag ska börja prata lite mer med mina killkompisar om de är något jag bekymrar mig över..

Imorgon ska de bli en extra mysig kväll, ska nämligen hem till en kompis, sen ska vi laga mat tillsammans och se klart Dagboken som vi somnade till sist..

Nej nu får man väl sova.

Fritidsgården

Idag har jag bara gjort vettiga saker, jag har övningskört, sorterat hela min garderob, de slutade med att jag skänkte 2 soåsäckar = )

Men de har kommit och gått en hel del kompisar här med, Först anna, sen sabina och nu Linus.

Nu blir de en kväll med Back, Mamma, Christer och Linus = )

Ha en trevlig kväll!

melodimys

igår blev de myskväll med Ahlbergs. Vi åt tacos, sen spelade vi melodifestivalspelet som uppvärmning inför FINALEN och efteråt blev de en lugn avslutning med finalen -74.. Då fick man sig många goda skratt, som de har utvecklats de senaste 30 åren.. Jag tycker absolut attt rätt låt vann, när jag hör den får jag rysningar i hela kroppen. Och de är en låt som man blir helt stumm över så jag tror att den kommer få mycket uppmärksamhet i den stora tävlingen = ) Go Sweden...

Idag skulle jag övningsköra med far min, har fruktat denna dag. Men de gick hur bra somhelst, vi körde till Hjärsås, där jag bodde som barn, sen körde vi till morfars grav. Usch älskar att vara där men de är jobbigt när man inte är själv. Jag är lite blyg för att gråt inför andra, så istället stressar jag och tänker på allt annat än morfar bara för att int börja gråta. Jag längtar tills jag får körkort så jag kan köra ut där själv ta all tid i världen och bara gråta allt vad jag kan.  
Hej jag heter Charlotte och jag är Shoppinglist

Nu va de ett tag sen må jag säga hehe.


Vill bara tacka Malin på Buti Jasmin för de fina öronhängena. De är jätte fina och jag längtar tills imorgon så jag kan ha dom = )

Jag har då skaffat internetbank, visst är de vuxenpoäng = ) jag råkade få upp mitt kontoutdrag och upptäckte att jag är shoppinglist. Jag fick panik och ringde min rådgivare Sabina. Hon och jag skulle ta tag i problemet. Sabina har juh lite ekonomi i sin utbildning så detta ska nog bli bra. Men hur vet man då att man har shopping problem? Jo man har två arbeten, studiebidrag. Men ändå lånar man pengar i slutet av lånet. Gömmer de man handlat, river kontoutdragen man får hemskickat utan river kuväret oöppnat, tänker "de löser sig". Men jag tror att detta beror på att jag började jobba förtidigt. När jag va 14 år fick jag jobb på en snabbmatsrestaurang (jobbar där än idag), jag kommer ihåg min lön 850 kr som va mina egna som jag själv hade tjänat ihop. De pengarna fick jag göra vad jag ville me. Sen dess har lönen ökat, dels har jag fått högre lön och fått fler timmar i veckan. Så nu pratar vi inte 850 kr längre.  Nej jag blir lite orolig för min framtid om jag fortsätter att vara shoppinglist. Jag ska öppna ett nytt sparkonto på pappas namn så jag inte kan röra de pengar. Jag vet att jag har sagt detta i 2 år men nu ska de baske mig ske ! JAG KLARAR DETTA...


Mamma jag vet att du läser min blogg, men hetsa inte upp dig nu. Vi har de under kontroll. Jag ska ta mig ur detta problem LOVAR..= )

om jag vore en...

...äldre dameller mankanske en apa ?eller bara mig själv = )


se upp i backen ...

Lite sent ute men bättre sent än aldrig.. Lovade visa lite bilder från vår pulka kväll = )

Kolla in bilden. Ser jag kort ut eller vad ? Gissa längden ;)


18 års fest = )
TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL= )


Kan de bli bättre ?

Detta kommer bli en dunder helg. Imorgon är de praktik = ) sen blir de raka vägen hem till sabina där vin och räkor väntar. På kvällen blir de utgång. på lördag åker jag Sabina och Malin till nova lund :D har inte varit där på flera år.. Efter de blir de 25 års fest = ) (kanske utgång med Anna och Ahlbergs) på söndag SOVA..

Men de bästa av allt får jag inte berätta än. Men imorgon kanske :D


..

Vaknade hemma hos Sabina trött så in i. men jag tog mig till praktiken och hade en jätte trevlig dag. Vi har fått in 4 lådor scarfsar, skit snygga. Ni måste verkligen se de på Butik Jasmin i Kristianstad. Och jag som är galen i scarfsar hade ett stort problem som alla andra att välja vilken man skulle köpa.

Efter praktiken gick jag en runda på stan med Macke och Andre, två härliga snubbar haha. Nu är jag me Sabina, hon ska färga mitt hår nu, men vi hörs senare = )

Steg nummer 1

I går körde jag och sabina raka vägen till maxi för att köpa lite tränings saker, summan hamnade på 1250 kr. men de är inte så farligt för allt som vi fick: stegräknare, träningsmaskin (sån man trmpar samtidigt som man drar med armarna) ring man har mellan bena för att träna lår, men man kan även ha den vid armarna. Tja vi är väl nöjda. Nu ska man bara börja använda de me. När vi skulle montera ihop alla delarna till denna maskin tog de så läng tid att vi hann bara använda den i 5 min eftersom Desperate Houswives hade sin säsongs premiär sedan. Kan knappt hålla mig tills nästa tisdag.BANTNING NU!

Idag träffade jag sabina i stan efter skolan. Vi tog en fika på Darins och gick sedan lite ärende, till bla banken för att jag skulle skaffa internet bank ;) Vuxenpoäng eller vad ?

Senare när vi testade skor på scorett kom vi på av någon anledning att vi skulle bli smala. Så vi tänkte starta vårt projekt BANTNING redan idag genom att 1. jag ska köpa en träningsmaskin 2. Sabina ska bränna en power skiva 3. vi ska fixa pilates bollar samt en pilates skiva med instruktion. Jag ska förvandla hela mitt rum till ett gym rum ;) coolt va.. Vem vill köpa en vit soffa?? den får nämligen inte platts i mitt rum om jag ska ha värsta gymmet där..

Nej ni ska få följa mig genom detta projekt..


Lotto

Jaha efter jobbet blev jag hämtad av Sabina, vi åkte till Sara och tog en fika = ) då började alla minnen från resor komma smygande. Då började jag och Sabina för tredje gången fundera på en utlandsresa för tredje gången. Men då kommer den stora frågan, hur ska en studerande me extraarbete och en som är arbetslös få råd till dett? JO man köper en massa triss lotter. de dröjde inte länge försen jag och Sabina satt i bilen rusande mot Maxi. Vi köpte lite smått och gott. Men innan vi skrapade skrev vi ett kontrakt som löd: 090302 Jag Charlotte Larsson lovar att dela 50% på vår vinst. Och Sabina skrev likadant. De gick sådär, vi vann 75 kr som vi köpte nya lotter för som vi självklart förlorade på.. Vi bestämde oss för att inte ge upp utan spela på hästar nästa gång. Känner på mig att vi ska bli miljonärer..

Tabbe

Phu nu är jag trött, vi har haft kalas för mig 3 dagar i rad. De tar på krafterna, men de är så otroligt kul endå.

Gjorde en tabbe idag, Beck går juh på tv varje söndag och de tycker jag är en utmärkt avslutning på helgen. Men så har de den långa pausen då de är nyheter mm. Under den tiden passar man juh på att förbereda sig innför natten, som jag i detta fall skulle duscha. jag vet inte hur ni är men jag kan inte ha ögonen öppna när jag har vatten i ansiktet så jag känner mig alltid fram efter sminkborttagnings krämen. I dag tog jag för första gången fel och klämde ut en rejäl klick shampo i handen och gnuggade in i ansiktet extra noga tills jag känner hur de svider i ögonen. jag har fortfarande ont och ögonen rinner. Typiskt

nej nu ska jag sova imorgon är de skola och möte med vår handledare sen ska jag jobba, de ska blli ganska kul faktiskt har inte träffat tjejerna på en vecka nu. efter jobbet blir de sabina lekstund.

Kalas turne

Kalaset i går va jätte trevligt. Tack så mycket för allt de fina. Mot kvällen börjadde vi alla spela Wii, och när man väl har börjat spela går de inte att sluta. Vi satt här fram till 2 och spelade. De va som sagt en trevlig kväll. De va extra kul att träffa Joppe kusin, de är inte allt för oftra man träffar honom = ) .

Nu är de dags för de sista men inte minsta kalaset hemma hos pappa = )

RSS 2.0