18 års biverkningar

Idag har jag kännt mig vuxen och tagit tag i saker o ting. De första jag och Sabina gjorde när vi hade vaknat va inte att äta frukost, nej utan vi tömde diskmasskinen och satte ner ny disk, sen städade vi och gjorde de fint. Sen åkte vi upp till Kvantum och pantade burkar och skickade iväg den röda klänningen jag hade beställt. Efter de åkte vi till nästa ställe för att sortera flaskor i färgade och ofärgade. Jag tappade en flaska i märken, me jag räddade de ganska snabbt och tog upp de stora bitarna. Och nu har jag nyss dammsugit huset. En dag då jag bara gjort vettiga saker fast att de är "dagen efter"

Födelsedagskalas = )

Vi kom inte hem från malmö försen 18.30 och då skulle  de närmsta vännerna komma, men som tur är va de sena. Men långt om länge så blev de thagryta som verkade vara populär. Klockan 20.00 kom resten av gästerna, då blev de tårta och festen började. Jag fick massa fina paketer och mycket glädje = ) Tack allihopa och grattis till Anna som vann tävlingen "Vem känner Charlotte bäst"

Vi började vår utekväll på Class men gjorde även Grand osäker. Nej de va en toppen kväll/natt.

Malmö

Dagen i malmö blev 4 timmar längre än vad vi hade räknat med. Vi kom dit som vi skulle 11.15 men blev inte sminkade försen 12, de gick jätte snabbt, men sen va de juh väntan på att få bli fotograferade. De tog nästan 2 timmar. De va verkligen 2 jobbiga och trötta timmar. men långt om länge kom fotografen han hade fullt av tatueringar en pälsjacka, randiga jeans, en lång lång ¨lång fläta och runda glasögon. Hahah de va kanske för att vi inte skulle se glada ut på korten. Efter fotoraferingen kom vi då till säljardelen då de skulle försöka övertala oss till att köpa korten och hur mycket vi sparar mm. Och ja han lyckades sälja tre kort till mig för 825 kr. De va de verkligen inte värt när man tänker efter.
Växtvärk

Jag börjar redan att känna av att jag nu är ett år äldre. Jag har nämligen växtvärk i mitt högra ben. Hmm

Födelsedag.

Dagen fortsatte att vara helt fantastisk. När jag kom till jobbet hade Sara suttit och blåst upp ballonger hela morgonen. Sen blev de kladdkaka, hallon och grädde. Jag fick även litte paketer från mina kära kollegor, tre olika handkrämer och en chokladfondue och att få gå hem 2 timmar tidigare. Tack ännu en gång..

Jag har fått massa roliga samtal idag av bla min bror, varje går brukar han se till att en känd sångare ringer och sjunger för mig förra året sjöng Daniel Lindstöm och iår Andreas Esteche = ) Evelina och My er sång va me helt fantastisk.
Förövrigt har jag fått 82 grattis SMS - Rekord. 10 samtal och 23 mail - rekord och klockan är bara 19.00.

Nej tack för allt grattande. nu måste jag ta en paus pån 18 års livet och vila lite.
För de e ingen vanlig dag för de är LOTTAS födelsedag hurra hurra hurra..

ÄNTLIGEN ! Jag blev 18 i natt och då stack vi till Banken, de va hur kul som helst och mycket folk som va ute en onsdag.

Sitter fortfarande kvar isängen, mamma och Christer va här nyss och sjöng. Mamma gör frukost till oss medans jag hoppar in i duschen,, men nu sitter jag här hehe. Ehe fresten jag hade 23 meddelande på mobilen nu när jag vaknade. Men 21 av dom va från Andre heheh tack ! och de andra från Malin och Linus. Tack Tack för all uppvaktning bler juh helt rörd. Men just denna dagen har jag väntat på såå länge.

Kram på er.

Onsdag

För er som undrar gick solduschen bra. De blev inga fläckar men dock lite flammigt på högerganden, De är ett bra allternativ för oss som tycker att solarium är en bakterie bomp samt farligt för hälsan. Idag va jag på stan med Sabina och handlade lite nya kläder, jag vågar knappt tänka på hur mycket pengar jag gjorde av med :S

Ikväll blir de utgång för mig, Sabina och Fatime. Vi ska träffas här hemma hos mig om en stund och göra oss vackra, sen blir de Banken (uteställe). För er som inte vet fyller jag 18 imorgon. Men jag kommer juh in på Banken efter 00.00 ;) Men Malin du kan vara lugn vi ses som vanligt imorgon 10.30 = )

Nej nu ska jag färga mina ögonbryn/fransar.

Ha de gött, är inte kött..

Lyssna och njut = )


Turning Torso..

Idag blev de klart, de vi alla har väntat på. Jag fick beskedet: Jag, Sabina och Anna ska till Turning Torso där vi ska bli sminkade och få håret fixat. De tar sedan bilder som man kan köpa om man så vill. De bästa med de är att de är GRATIS. Det kommer bli en heldag på fredan, då vi ska vara där redan 11.15 sen blir de lunch och shopping. Men de blir bara bättre efetrsom jag ska ha lite kalas här hemma med de närmsta vännerna. Kvällen slutar inte där, nej de blir självklart utgång..!

Nu ska jag coh Sabina testa soldusch.. usch vi får se hur de blir. Jag är ganska nervös eftersom de kan bli fläckar eller flammigt. Men förhoppningsvis blir de neutralt = ) Önska mig lycka till för de kan jag behöva med min otur.


...

Fick fresten min klänning idag = ) men tyvärr va den kortare och rödare än vad jag hade tänkt mig så jag får  lämna tillbake den. Men på onsdag ska jag och Sabina spendera lite pengar på stan, då de är LÖNINGSDAG : DEn helt vanlig dag på jobbet..
Knivskärning på Trendie

Publicerad: 23 februari 2009, 17:10
Senast uppdaterad: 23 februari 2009, 17:33

Kristianstad (Uppdaterad 19.07) En man knivskars i armen under måndagseftermiddagen utanför snabbmatsrestaurangen Trendie i centrala Kristianstad.
Händelsen vid 17-tiden föregicks av ett bråk inne på restaurangen mellan gärningsmannen och den knivskurna mannen. Polisen kunde strax efteråt gripa den misstänkte mannen utanför restaurangen.

Den knivskurna mannen var inte mer skadad än att han själv kunde gå till ambulansen med armen i bandage. Han fördes sedan till Centralsjukhuset i Kristianstad och ska enligt polisen inte ha allvarligare skador.

- Det räknas ändå som grov misshandel eftersom en kniv användes, säger polisens inre befäl, Curt Larsson.

Vad som orsakade knivbråket var under måndagskvällen inte känt.

- Vi vet inte vad som hände mer än att de kom i hop sig om någonting, säger Curt Larsson.

De båda inblandade ska ha känt till varandra sedan tidigare.


Så va de inte. Vi 17 tiden kommer de in en ung kille i min ålder som skriker: Papper jag måste ha papper. Jag såg att han blödde ordentligt så vad jag jag, jo ger han en servett hahah som om de skulle hjälpa. Vi frågade vad som hade hänt och kallade på vakterna. Sen hjälpte jag och Nicki han att binda om handen. Och medans vi gör de upptäcker jag att blod är obehagligt och börjar bli yr, men de gick..  Så han blev INTE knivskuren på Trendie. Nu har vi löst detta problem. Och gärningsmannen som handlade av oss 10 min tidigare har nu bett om ursäkt till offret.

Skola, Banken och Sabina

Nu är skolan slut, 10 - 12 är en ganska lagom start = ) Va nyss hos syonmen han va klart inte där :S:S Ajja då blir de nästa punkt på dagen MÖTE med vår handledare.

Kom på att på Onsdag natt efter 00.00 kommer jag in på Bamken (pub), man morde juh nästan gå dit så man får lite smak på utelivet. Nu vet jag att min chef på Jasmin läser detta, så jag vill bara lugna dig Malin med att säga: De blir en kort vistelse bara och jag kommer på torsdag i gott skick  = )

Vill ägna en liten hälsning till Sabina. Du är en go vän och jag har de så kul tillsammans med dig.


Nya Tag..

Natten gick som den skulle, jag sov ! Nu är de morgon och måndag som betyder NYA TAG. Jag ska bla till vår syo idag, måste prata lite om betyg. Sen blir de ju möte och jobb. Så de känns som om jag kommer att må mycket gjort idag. Lovet är dessutom slut nu, men de gör inte mig något för de betyder bara att de är ännu närmre till min födelsedag :D

Nej nu måste jag gå till bussen. Hörs ikväll = )

Som ni ser ..

Som ni ser lärde jag mig att lägga upp filmer. Om en bild säger mer än 1000 ord vad säger då ett film klipp ?!?!
Lyssna och njut. fresten har ni laggt märke till vilken bred musiksmak jag har, kan verkligen lyssna på allt.

Nej sova lite kanske. Imorgon börjar skolan igen. Efter de blir de möte och jobb. Tuff måndag efter en så lugn helg.

ABBA


ABBA


Adiam Dymott


Anna Ternheim


Flashdance


....

Såhär såg mitt såkallade lov ut !


  

  • Måndag: Jobbade 
  •  Tisdag: Möte
  •  Onsdag: Läkarbesök, jobb, maginfluensa
  • Torsdag: maginfluensa
  • Fredag: Maginfluensa
  • Lördag: Jobbade, (maginfluensa)
  • Söndag: mysdag och påbörjade projekt. Mobbning.Paus

Att lägga in en musikvideo va inte de lättaste.Så nu tar jag en paus och tittar på medans Beck och Larsson löser ett mordfall !

QUEEN


Vasaloppet

Den 27 maj fick pappa som present av oss barn m respektive att han skulle få åka vasaloppet. Han har legat i och haft hårdträning ni sen dess. Och idag va de dags för vasaloppet. Jag har följt pappa lite under dagen på internet där man kan se hur långt han har kommit.

Han startade 7.00 imorse och är nu klar 19.54.. Han har alltså åkt skidor i 12 timmar = O nyttigt men fattar inte hur han orkar.

Så en eloge till dig kära far ! Men även till mobror Nille som hade lite bättre tid nämligen 8.30 h..


SPÖKE ?

Idag hände något konstigt. När jag gick ner på mitt rum såg jag genast att något saknades, de va en tavelram, som hade hängt ovanför sängen. Jag fick fullkomlig panik och ringde genast mamma. Jag frågade om hon hade varit nere på mitt rum eller om de fanns spöken och då svarade hon självklart nej. När jag konfronterade henne med vad jag sett så erkände hon att hon faktiskt hade varit där. Men hon vägrade svara på vad hon skulle använda de till Men de kan jag berätta för er. För några veckor sedan fick vi hemskickat av Kristianstadsbladet ifall vi ville skicka in ett foto på mig och skriva lite om mig angående min 18 årsdag. Så där har ni svaret. Mamma har däremot inte bett om några svar till de frågor man fick med utan de har hon själv svarat på. Så på torsdag ska jag och ni få läsa om mitt liv på http://www.kristianstadsbladet.se/  Coolt eller?!? hahaha. Nej men de ska nog bli bra eftersom mamma känner mig ganska bra vid detta lag.


F R I E N D S

Idag har de varit en jätte bra dag, Sabina kom hit och vi diskuterade mobbning. Mobbning är något som måste stoppas, och de är nu! De finns så många barn, ungdomar och vuxna där ute som blir mobbade dagligen. Jag är så otroligt glad över att ha sluppit att bli både retad och mobbad, däremot har jag blivit utfryst några gånger och bara de svider så otroligt. Jag fattar inte meningen med allt detta? Borde inte allt tycka de vore kul att ha massor av vänner och veta att samvetet är rent. Att man kan vända sig till nästan vem som helst med sina problem osv. Nej vad gör man då för att stoppa mobbningen? Jag har ingen aning vad man skulle kunna göra. De finns många för detta "offer" som åker runt på skolor och har föredrag om hur hemskt de har haft de. Man kan tycka att ifall mobbaren inte får dåligt samvete och slutar när den ser hur den trycker ner den andre personen så får mobbaren nog inte in mycket i huvudet. Ahh blir så arg på detta. De måste tycka de är jätte kul att se en annan person bli ledsen, kränkt, nertryckt mm. Nej detta måste stoppas och de är nu! Jag undrar föresten en sak till, de finns ju    som är en organisation som jobbar mot mobbning de vill att man ska sänka pengar till de för att stoppa mobbningen. Först undrade jag hur ska de pengarna kunna stoppa mobbningen egentligen? Genom att muta mobbaren eller? Nej de va korkat tänkt. Men hur som helst så är   inte en vinstdrivande stiftelse. Men de behöver ha pengar för att kunna göra bla reklam så att så många som möjligt kan vara med och stötta, och när man stöttar måste man inte betala, när man stöttat bevisar man bara att man aldrig skulle får för sig att mobba, reta en annan. Detta förlorar man verkligen inget på, jag gick nyss med och stöttade och de borde ni andra också göra på http://www.friends.se/  = ) De handlar inte bara om dina klasskompisar utan detta kan påverka även dina barn i framtiden. Tänk på de!


Jag skulle kunna tänka mig att själv göra ett projekt om detta. Men hur, var, när och med vad? Har ni något förslag så hör gärna av er.


Kram på alla..


Goding !

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9hMrY8jysdg&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9hMrY8jysdg&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Minaya - dina vackraste ord


lkdhfhw

Här sitter jag och Sabina, vi tänkte stoppa mobbning en vet inte hur, har ni några förslag?

Nu har jag klippt och klistrat resultatet blev en RIKTIGT bra skiva. Me gamla godingar som, Abba, Queen, ACDC.

Nej nu ska jag och Sabina ta en ganska sen lunch..

Drömm

Nästan varje natt har jag mardrömmar, drömmar som är helt sjuka och omöjliga att tyda. De har hänt att jag drömmt så äckliga drömmmar att jag varit helt skakig och orolig dagarna därpå. Men i natt hade jag en sån underbar drömm, jag drömde att jag hittade och fick världens snyggaste skinjacka från WE.  Åhh blev så besviken när jag vaknade.


I brist på annat..

Jag har levt i 216 månader - 936 veckor - 6566 dagar - 36288 timmar - och till sist 2177280 minuter.

Hade inget att göra heheh. Döm nu inte mig !


Melodifestivalen myspyskväll

Ikväll åt jag lite soppa och de va juh lösningen på allt ! Efter de va jag pigg och full av energi, så jag promenerade hem till Malin där de va Melodifestivalen myskväll. De va hur kul som helst. Vi krängde, skrattade, sjöng och hade så skojj. De är alltid lika kul att va me er hehe. Som ni läste så gick jag dit, en prommenad på ca 15 min. Men de va inte de lättaste, 1: har nyss varit sjuk och man är slö i kroppen och allt är ansträngande. 2: De va slask och halt 3: jag hade converse 4: De va mörkt och ruggit. När jag tänkte gå hem hade de varit värsta snökriget ute, ni kristianstadbor vet vad jag talar om. Och man fick juh lite panik att ta sig hem med dessa converse. Men snäll som Ingla är så fick jag åka med henne. De va verkligen tur. 

citat.
Charlotte när Rigo & the Topaz Sound feat red fox gått till andra chans. " Asså Dogge är verkligen inte sig lik"


 


A H L B E R G

Familjen Ahlberg är en av de finaste familjerna jag har träffat, de delar allt och har så kul tillsammans. Men de är även så mån om andra och är allt ifrån egoistiska. Ett exempel, är som idag. De har som tradition att träffas alla syskonen och kolla på melodifestivalen, som för övrigt är ett heligt program i Ahlberg familjen. De har allt, godis, ett bra program och varandra, men endå ringer de och  vill de att jag ska komma. Detta är bara ett av alla de exempel. Nej ni är hur go'a som helst, hela bunten..

Kram på er alla = )


Lördag

Idag har de varit en tuff dag, de va jobbigare att jobba än vad jag hade föreställt mig :S men nu är jag i alla fall hemma och kan vara så sjuk jag vill, och hur länge jag vill, eller i alla fall fram tills på onsdag sen måste jag vara frisk. Ikväll blir det en lugn kväll hemma framför tvn i  mys kläder och äta piggelin glass.

Ha en bra helg = )

Ahh

Varför blir jag inte frisk ? ! ? !  de hade varit en sak om jag blivit sjuk en söndag eller precis efter ett lov. Men att bli sjuk en inför helgen och på ett lov dessutom de är INTE OK.

Om jag är frisk eller ej så ska jag träffa Anna och Ola ikväll.

50 minuter av tystnad

Jag kan börja med att tala om för er att jag hatar att klippa mig. De beror på att jag är rädd för att de ska bli fel men framför allt för kort. Detta va första gången jag va ute sen jag blev sjuk. När jag gick till salongen som ligger ca 200 m från mig blev jag helt yr och de va ansträngande. Undra hur de ska bli imorgon med en stressig dag på jobbet? Hur som helst, antingen tänker jag för mycket eller så tänker jag för lite. När jag kom in i salongen (för första gången) möter jag en liten asiat och de är väl inget fel me de, asiater är de trevligaste folket, hon log med hela ansiktet när hon såg mig och hälsade artigt. Jag frågade vad de skulle kosta för att klippa upp håret. När hon säger att hon kunde klippa mig direkt tänkte jag: jaha varför de är du så dålig att du inte har kunder. Hahha där kom den sidan fram då jag tänker för mycket. Jag va mycket noga med att förklara om och om igen hur jag ville ha håret eftersom hon inte kunde prata svenska, och hon nickade artigt. Hon va mycket noggran med att klippa varje hårstrå eftersom de tog 50 min. Men under de 50 min kunde jag inte se hur långt de va där bak, och fick fullkomlig panik eftersom jag såg hur mycket hår som låg på golvet. Visst är de trevligt att bli klippt, man pratar alltid om en massa saker. Men nu satt jag tyst i 50 minuter de kändes så dumt och otrevligt. Men vad gör man hon förstod inte mig och inte heller jag henne. Istället va hennes kompis där och de småpratade och skrattade hela tiden, men de blir me lite fel eftrsom de inte pratade ett språk jag förstod kan de prata och skratta åt vad som helst. Men resultatet blev OK. De är lite väl kort, jag visade till och med på håret hur mycket hon fick klippa på längden men ändå saknas de 5 cm.

Utseende kris

nej nu måste jag göra något. Min frisör Ing - Britt (Pappas fru) är i Stockholm och kan därför inte klippa mig så jag ska testa en ny öppnad salong här i närheten. Får se hur de bli men de är bara topparna och luggen som ska klippas till. Känner att jag måste göra något med mig hehe. När jag kollade mig i speglen och såg hur mitt hår hade blekts och va sletet måstre man göra något åt de. jag såg även hur bleg och dålig hy jag hade nu. Så denna veckan måste jag ta tag i mitt utseende hehe vill juh vara fin till min födelsedag = )

R A S T L Ö S

De är så drygt att vara sjuk. Särskilt när man är på bättrings vägen. Man är liksom inte så sjuk att man inte orkar göra något och sover hela tiden. Utan jag är rastlös och vill inte ligga här bara. Men samtidigt har jag ont i magen & huvudet och är inte kapabel till något direkt. Jag ringde juh jobbet igår och sa att jag inte skulle komma idag. Men en timme efter att jag vaknat ringde jag jobbet och frågade om jag fick komma för jag hade redan då blivit rastlös, men chefen tyckte att jag borde stanna hemma så jag kunde jobba imorgon. Men nu känns de ganska skönt att han inte sa ja eftersom man är så mör i kroppen.

Anna kommer snart hit WOHO. Ska få se en livs levande människa = )

Nu ska jag ät lunch och på matsedeln står de PIGGELIN GLASS lika så till frukost och middag.. 


Panik

Jag vägrar sitta hemma en kväll till och bara stirra. Jag får panik av att inte träffa folk. Idag ska verkligen alla jag känner se Lazee. Alla förutom jag och varför ? Nej för jag fyller inte 18 försen om 6 dagar !!!!! Fattar ni hur irriterad jag är ? Jag är så full av energi så ni anar inte. Jag måste träffa folk och de är nu ! Jag hade gärna jobbatt idag, mycket hellre än att sitta här !

Ledig

Fick sjukanmäla mig från jobbet idag och de är väl lika bra. Men man får lite ångest över hur mycket pengar man förlorar = S Detta blev min första sovmorgon denna dagen.

Ligger hemma nu och kollar på Bert haha, den är så sjukt rolig..


Beslut

Jaha Vångabacken va de ja. Mamma hindrade mig inte utan sa att jag är vuxen nog att ta de beslutet själv. Mitt beslut va att stanna hemma. Där kände jag mig vuxen igen, eftersom jag har längtat så att vi skulle åka dit .. Jag vet att jag inte blir frisk över att sova 20 min. Sen vet jag att de tar sin tid att återhämta sig. Så imorgon stannar jag hemma från jobbet. De blev säkert arg när jag ringde, men jobba med mat efter att man haft maginfluensa är inte de goaste. Jag har ätit 3 piggelin glassar idag. Bara tanken på mat får mig att bli illamående.

tur i oturen.

Detta har varit en av de värsta natten i mitt liv.  Igår när jag kom hem från jobbet mådde jag hur bra somhelst. Men efter att jag varit utr och gått med Otto kände jag mig lite illamående. Men de kan jag göra när jag har varit ute med Otto eftersom jag är en aning äckelmagad. Hur som helst gick jag och la mig tidigt efetrsom jag skulle på möte imorse. En timme efter att jag lagt mig vaknar jag och springer in till toan. Detta fortsätter hela natten, Sov en timme sen vaknade jag osv. När klockan va 7 gick jag upp och la mig hos mamma så att hon kunde tycka synd om mig. Jag va juh tvungen att ringa han vi skulle ha möte tillsammans med. Jag förklarade som de va och han svarar Åhh vad bra att du ringde för jag har haft de likadant hela natten hahahha lite komiskt. Nu har jag sovit bort hela dagen och haft feber och ont i huvudet. Men nu när jag vaknade va jag typ frisk, jag har inte K.ä.t. sen i morse. Jag kan dessutom drick nu och behålla de = )

Anna ringdse självklart nyss och frågade om vi ska åka till Vångabacken och åka skidor. Jag har längtat efter denna dagen och verkligen sett fram emot detta. Jag får se hur jag gör. Jag mår juh hyffsat bra nu och jag kan juh alltid följa me och testa. Men undra om mamma går med på de ?


...

För att bli lite uppmuntrad hjälper de alltid med att köpa något fint, så jag köpte en klänning nyss på www.stylebystars.com åhh vad jag längtar tills den kommer = )


Pusse nusse tusse

Otto är fortfarande inte bättre han ligger och gnyr hela tiden. När han inte mår bra blir man själv så deprimerad. Han har fått smärtstillande som han ska gå på i tre veckor men sen då ? De botar juh inte hans "missbildning" i ryggen utan de bara döver smärtan. Man försöker att uppmuntra han helatiden genom att kela, leka, vara ute, borsta han mm. Imorgon ska vi klippa han, han blir helt galen varje gång vi har klippt han. Och de förstår jag, när man har så mycket päls som drar och kan bli tovig osv. De ser verkligen ut som om han sålt smöret och tappat pengarna, öron och ögonen hänger, han är inte lika nyfiken som han brukar, han springer inte längre när vi är ute och går utan han går precis längs benen.
 
Nej nu måste de hända något. När Otto mår dåligt mår familjen dåligt och alla är lika deppiga ..

18/2

Ännu en dag dag har gått då jag inte kunnat vakna när jag vill, göra de jag vill och lägga mig när jag vill. Vaknade imorse av att jag fick sms från jobbet, de ville att jag skulle jobba. Där får jag väl skylla mig själv att jag sa ja. Men hur som helst. Va på sjukhuset från 11.30 - 15.30 phuu vad jobbigt de är, hatar verkligen att vara där. De måste vara något med luften som ggör att man blir så trött, men man blir juh i och försig trött bara genom att se allt vitt. Klockan 4 började jag jobba till 7. Nu är jag dödstrött och ska försöka sova snart. Kom nyss på att de är möte imorgon klockan 10 :S Undra när mitt lova ska börja tro ? !?!? Hur som helst så ska jag boka tåg till Stockholm, måste komma bort en helg !

Ha de bra !

Sjukhuset

Inte sov morgan idag heller, idag är dages tema SJUKHUS. Nu ska jag åka och få en gardacil spruta (så jag inte får livmoderhallskancer) efter de är de lunch med mamma. Efter lunchen ska jag tillbaka och röntga händer och fötter. De är som så att varje gånga jag ska till sjukhuset har jag kanske haft skit ont i mina leder  men sen när man kommer dit mår man hur bra som helst, de är juh bra på sitt sätt men de blir svårare för mig att beskriva vilka leder som krånglar mm. Så därför ska de får kolla upp de genom röntgen.

Hörs sen.

Pulkabacken

Ikväll gjorde vi varm choklad och tog med oss nybakta bullar  och begav oss till pulkabacken. De va de roligaste jag gjort på länge. Så fort man stod där upp på backen så blev man 7 år igen. Vi skrattade så man nästa kissade på sig, näsan rann och rumpan var som en is tapp. Tro de eller ej men både jag och Sabina fick platts i en pulka, vi lyckades också åka på ett gupp som de små barnen gjort, snacka om att ha ont i rumpan. Nej de var skit roligt rent ut sagt..  


Som ni ser blev de fika ganska snabbt..
Se upp i backe 1000 hål i nacken..

Tvångstanke..

..innan denna dagen är slut måste jag ha minst 10 kommentarer på min blogg, snälla hjälp mig.  Fresten är de någon fel på mig ?!?! Öhh

Djursjukhuset

Nu har vi varit på med Otto hos vetrenären. De visade sig att Otto har en "missbildad" knota på ryggraden. Så han ska få smärtstillande ett tag framöver. Och han har fått vinterkräksjukan hahah, de är därför han haft ont i magen. Men botningen till de är pasta och fiskbullar hehe, lilla Otto.. Men vilken klump man har haft i magen nu när han varit dålig. Men den släppte nyss när man fick veta att de går att ordna = )

LOVIIO OTTO !


Facebook

De hände nyss något jätte kul... När jag va si sådär 3 va min bästa kompis Rebecka som va 13 då heheh, hon och hennes familj va vänner till oss. Jag såg verkligen upp till henne, de va hon som va min förebild. Men de blir ofta att man går skilda vägar juh äldre man blir. Hur som helst fick jag en vänförfrågniing av hon på facebook. Jag har inte pratat med henne sen jag va 7 kanske..


TRÖTT..

.. jag bli så trött på på en del av mina vänner som har pojkvän, jag vet att ni läser detta men ni vet också vad jag tycker. Kärleken är den bäste känslan, de är de verkligen och jag kan sakna den oerhört. Men kärleken försvinner väl inte för att man umgås med sina vänner ibland? De är så konstigt dessutom att när tjejen har tid för sina vänner är då killen har något annat planerat? Varför är de så egentligen? Hur som helst så är jag skit glad för er skull att ni verkligen har träffat någon som ni verkligen inte kan vara utan. Men sjukt trött på att jag blir som en hållplatts där ni kan vänta på att er kille ska bli ledig för er igen. Antingen får jag hitta lite nya vänner som inte har behov av sin kille 24 timmar om dygnet eller får väl jag också skaffa en kille..

Otto..

..har gått in i en depression . Han har varit helt nere nu i några dagar, han kommer inte springandes till en när man kommer hem, han hoppar inte upp i soffan, han sover inte i sin säng, han sover jämt, han skriker när vi lyfter han och han är dålig i magen. Man blir så bekymrad när han inte är lika pigg som vanligt. Hur som helst ska vi åka till veterinären med han nu, återkommer sen med hur de gick.

 Hahhaha för er som inte sre om de är ram eller bakdel då får man hålla utkik efter nosen..


En jätte mysig dag helt enkelt

Mötet gick jätte bra. Alla vi har tagit kontakt med är jätte positiva till våra ideer och hjälper mer än gärna till. På torsdag ska vi på nästa möte, de ska bli spännande, men skönt framför allt att vi kommer någonstans, vi ligger juh som sagt 4 månader efter och det ska vara inlämning i mars : O Hur som helst så ska de gå om man nu lägger ner mycket tid på de. Just nu går projektarbetet före ALLT.

Nu på em träffade jag My (min brukare) hon är världens goaste tjej. Idag va hon extra glad. Hon kramade om mig flera gånger och talade om hur mycket hon tyckte om mig = ) vi har hunnit med hur mycket som helst. Vi har varit ute i snön och lekt med Otto (min hund), bakat, fikat, målat blera sidor i målarboken, dansat till gamla Schlager klassiker och kollat lite på barnkanalen. En jätte mysig dag helt enkelt.

Städa = Blää

Usch jag måste städa, och de känns lika hemskt varje gång. Men visst är de så att när man har de stökigt runt omkring sig så blir man som person själv lite slarvig. Som varje gång de är stökigt på mitt rum har jag ingen lust till att göra något vettigt, jag gör dessutom allt för att slippa vara på mitt rum. Tvätthögen bara växer, dammet ligger på lagret och dammråttorna förökar sig. Men jag bli även slarvig med skolan, träning och sovtimmarna minskar. Sen får man ett ryck och städar allt från grunden. Man bäddar rent, tvättar i omgångar, skurar och blir noggran. När jag har de rent omkring mig så älskar jag att vara på mitt rum, bli skötsam och gör alla mina läxor, tränar gärna, sover som en stock. Men något som är konstig är att på jobbet är jag så pedantisk (hur de nu stavas heh), jag måste ha de rent och snyggt omkring mig annars får jag spel. Jag tycker inte alls de är jobbigt att städa där uten jag tycker nästan de är kul att se förändringen.

En gång va mitt rum så stökigt, de va inte äckligt men stökigt, de låg kläder, filmer, påsar, väskor ja allt låg där de inte skulle. När jag såg hur rörigt de va fick jag panik och sköt upp de hela tiden. Men tillslut skaffade jag städhjälp åt mitt lilla rum som är ca 15kv hehe. Detta döljde jag ganska väl för mamma för hon hade blivit rasande. Detta är jag och de är väl den delen jag inte är särskilt stolt över. Men däremot är jag stolt över att vara pedantisk på mitt arbete.

VuxenLotta

det blev inte pulkabacken idag heller. Men imorgon smäller de, då ska vi verkligen åka.. De skulle inte förvåna mig om all snö har försvunnit tills dess.

Imorgon ska jag plocka fram min vuxna sida, jag ska nämligen på möte hos Arbetsförmedlingen. Tro de eller ej, jag ska inte söka jobb. Nej vi håller på med ett projektarbete. vad de hanlar om vill jag inte avslöja än, men vi ska göra en undersökning bla hos Ams..


Se upp i backen 7 hål i nacken..

Hemma från jobbat, man jobbade juh inte ihjäl sig direkt. de enda vi gjorde de sista tre timmarna va typ att sitta på internet och prata lite.
Ikväll skulle jag så hemskt gärna vilja samla ett gäng och åka pulka och ta me lite varm choklad, visst hade de varit mysigt = )

Trött

Nu är jag vaken och de har jag varit ett tag. Men fy vad trött jag va i morse. Nu ska jag ut och promenera, varför är en hemlis. Sen blir de jobb resten av dagen. Hörs ikväll . .

03.44

Nu är klockan 03.44, jag har sjuk ångest för att jag inte sove än? Jag borde vara döds trött jag som haft de fullt upp hela dagen. Och snart ringer klockan dessutom.. Ghaaaa....

Snart ringer de

Fy vad jobbigt detta är, jag kan verkligen inte sova. Jag gick och la mig redan vid halv 12. eller redan och redan, de är väl hyfsat för att ha lov. Men nu är klockan snart tre och jag är fortfarande pigg, jag har ingen aning om vad man mer kan göra än allt de jag redan gjort under denna tid ? ! ? Jag har bla: Läst alla möjliga bloggar, tvättat, kollat på film, hängt upp tvätten, och nu sitter jag här. Det blir så mycket värre när man vet att klockan kommer att ringa 9 pm..

Känns som om man har förmycket att tänka på just nu, projektarbete, skolan, jobb, flytt, studenten, vänner ja allt möjligt. De är så mycket att man inte har någon lust alls att ta tag i allt som måste göras, hade hellre åkt till Thailand och stannat där tills alla problem är lösta. Nej jag är upväxtmed att ta vara på tiden heheh sså de är väl bara att stå ut.

Love Åre..

Glömde skriva varför de va en mysdag i vintersolen haha. Efter museet satt jag, anna och fredrik ute i solen och pratade länge om gamla minnen och vad alla de andra i vår förra klass håller på med nu, och vilka vi har kontakten med. Nej de va som sagt jätte myssigt. Har fresten hoppats som alla andra att de ska bli vår snart, men de önskar inte jag längre. Jag vill nämligen klämma in en skidsemester i Åre innan vintern är slut. Någon som vill hänga me ? ! ? Jag har varit i Åre varje vinter tills dess att jag fick reumatism. Men nu är jag juh så pass bra i kroppn att jag säkert hade klarat av en skidresa. Nej ska skissa mer på den planen..

Festa, amma festa amma festa amma.

Idag har jag även hunnit med att vara barnvakt åt tre underbara ungar.. Wilmer 4, Wincent 6 och Kate 1. De va en dag med mycket skrik, men Kate håller på att få massa tänder nu och de ska tydligen vara jobbigt hehe. Wincent och Wilmer är så stora nu, de är så kul att sitta ner me dom och höra deras tankar och funderingar heheh de kan juh bli hur tokigt somhelst.. Nej de ungarna är världens goaste. De kan man verkligen ha med sig överallt utan att behöva vara orolig, säger man åt de så lyssnar de. Barn är juh faktiskt klokare än vad man ibland kan tro. Love you kids..

Mys dag i vintersolen.

Idag gick jag upp redan vid 10. Då gjorde jag en riktig söndags frokust med masa pålägg, ägg, frallor mm åt familjen. Jag ställer juh inte klockan för ingenting, men när hanna ringde mig 11.15 slog de mig att vi skulle åka till museet 11.30. Hahahah fick lite panik men vi kom i tid. På museet såg vi bla en konstutställning som Filippa Bark och Monica står för, själv fattar jag inte meningen med uttällningen men kul va de i alla fall. (biljer kommer senare). Efter deras lilla föreställning va de en annan utställning "Äntligen vuxen" den förstod jag lite mer hahah, En jätte fin utställning med massa jobb bakom. Hanson, en gammal klasskompis låg bla bakom den utställningen och de hade jobbat med den i 2 år. Men de blev bra tillslut = )


Så blev min kväll.

Jag som trodde jag skulle sitt ensam, det blev de motsatta. Jag blev bjuden till malin, där vi va ett gäng härliga tjejer som åt (men jag tittade på, eftersom jag redan hadde ätit) Sen blev de god dricka, snacks och melodifestivalen. Därefter fortsatte tjejerna på Dansbandsgalan, medans jag gick på en trevlig fest.

Så kvällen blev verkligen bra tilllslut. Hoppas ni andra hade en dag fylld med kärlek..


Alla Hjärtans Dag..!

Dagen har inte börjat med allt för myckt kärlek får jag säga.. På jobbet var de mest sura kunder. Men man blir nästan kär själv bara man ser alla springa fram och tillbaka med blommor i häderna. Kvällen blir ensam dessutom. Hana fick förhinder så här sitter man med mat som kan mätta alla de fattiga. Och ett dukat bord för EN! Denna dag är väl som alla
andra men när man vet hur fint alla andra har de idag så blir man lite ledsen.

Tack Sara & Malin för de fina armbandet .. Rosa som är min favorit färg dessutom, kunde inte bli bättre.

Önskar er alla en dag fylld med kärlek <3


Hejsan svejsan..

Försov mig en aning imorse. Men sen äär jag inte, då hafe jag inte kunnat sitta här. Fredagen blir lugn som alla ndra fredagar, men de är ganska skönt. Man kommer inte hem försen 6 på kvällen och jag börjar jobba 9 imorgon. Nej snart är det slut på detta, för jag fyllar snart äntligen 18 år. Då blir de allt ifrån den lugna helgen..

Detta är sista dagen sen är de dags för stortlov WOHOO.. Men som alla andra lov är mitt lkov alltt ifrån lov. Jag ska jobba en hel del. Gå på en hel del möten angående projektmötet och plugga ! !

På söndag ska jag eventuellt övningsköra. Så åll er innomhus. Om ni ska ut och köra så undvik kristianstads kommun..

Hörs senare !

Torsdag

Hej Alla.. Nu har jag inte skrivit på en vecka och de är bloggens fel. Jag skrev en hel uppsats här och när jag skulle publecera den försvann allt !?!?!

Ikväll träffade jag Sabina, vi satt på House Of Bagels och tog en sen fika.. Däefter åkte jag hem och hade ett roligt samtal med mamma, Christer, mobror och moster..

Händelser under dagen :
När jag skulle ta bussen till praktiken imorse gick jag på som vanligt, betalade 9 kr och gick bak och stälde mig. Som vanligt ´lyssnar jag på musik. Helt plötsligt ser jag en äldre man titta mig i ögonen, och jag ser att han pratar med mig. Jag tar ut hörlurarna och och säger: förlåt vad sa du ?
Han ber om att få kolla på min biljett, så jag ska plocka fram min biljett och får med 10 andra biljetter så det va bara att kolla på alla biljetter vilken biljett som va för idag. Långt om länge fick han se biljetten. Han frågar hur gamal jag är och jag svarar klart 17. Han ber om att få kolla på mitt id. Jag börjar genast rota i väskan, samtidigt åker mobilen i marken och börjar spela högt i hela bussen (Linkin park). Därefeter tappar jag plånboken i golvet och alla kvitton, sedlar, och annat skit man har i sin plånbok trillar ut. Ghaaa vilken morgon Hahahhaha jah ville bara försvinna.

När jag kulle åka in till stan och möta Sabina sitter jag på stationen och väntar att hon ska komma in med tåget. Undertiden sitter jag och läser tidningen, då en tjej kommer fram och frågar på engelska då: Kan du prata engelska? Då svarar jag som jag altid gör då jag får den frågan: Jag kan försöka. Hon ber mig hjälpa henne att lösa ut en biljett med rabattkort. Hag har själv aldrig gjort de så de va nytt för mig med. Men jag fixar det i alla fall. Usch jag tycker det är så hemskt att prata med någon som är duktig på engelska, jag blir helt tyst och säger ord som Yes, No hahah och hur otrevlig verkar jag inte va då? Jag får panik rent ut sagt.. Jag vill juh klart inte verka otrevlig men vad gör man ? Hon sa förövrigt att jag va duktig på engelska hahaha, vilket skämt... = ) humor hade hon i alla fall..


Ett smakprov: Time To Sleep ;)

.

Helgen har varit allt från galen, utan en lugn och harmonisk helg tillamman med nära och kära. Va bla i Malmö igår ho min syster, där vi åt och titthandlade på stan. På kvällen va de juh melodifetivalen, så vid åtta duchade jag och tvättade lite. Vid nio sätter jag på tvn och ser att de håller på att utse vinnaren, då blir jag ganska förvirrad, och kom på ganska snabbt att de va ÅTTA de började och INTE nio.. Lite irriterande. Hur om helst blev jag inte så jätte besviken, de verkade inte vara några jätte bra låtar och jag tycker att de senatste åren har de bara blivit sämre och sämre. Vart tog Schlagern vägen ?!?!?!?! De ger inte oss "vanliga" människor som inte är kända någon chans. De kan jag tycka att de vore ett krav, att inte låta artister få vara med. Så de blir en förändring samt man röstar på musiken och inte artisten. Ge de andra en chans ! 

Idag gick jag på bio med min brukare klockan ett, vi såg Bolt. En mycket bra film faktiskt. Man fick sig några skratt och lite tårar i slutet. Därefter träffade jag anna och lunchade på Hause of bagels och slutade dagen hemma hos Hanna med lite tjejsnack. Nu ska jag bädda ner mig och hålla en äkta söndag här hemma, med mysdräkt och tv.

Bästaste bästa vän

I kväll har jag varit med min barndoms vän Evelina. De är lika kul varje gång, vi har så mycket att prata om i tilmmar, först pratar vi alltid om allmänna saker, som vi sedan kan disskutera tills vi inser att de inte finns något svar. Sen går vi in i de roliga då vi skämtar och skrattar tills vi få magknip. Efter de pratar vi allvar och djupa saker, sen skämtar vi alltid till de igen i slutet. De är lika kul varje gång.

Jag och Evelina är inne på vårt 16:de år som bästa vänner, det är så roligt och jag är så stolt över de. !6 roliga år väntar oss dessutom.


Livet

Igår jobbade jag igen. De är ganska bra, jag tjänar pengar och jag sysselsätter mig, om jag inte gör något på dagarna väljer jag att sova och ligger vaken halva natten :S

Igår Råkade jg dessutom ut för lite olyckor .. På jobbet stänkte de fett från stekbordet upp på mitt ögonlock, när jag hade min rast fick jag näsblod, och när jag kom hem halkade jag ner för trappan .. AJ !!

Idag har jag varit på praktiken, och de är lika trevlig som vanligt råkade ut för lite olyckor idag me, fick näsblog och jag råkade skalla sara FÖRLÅT ! De ska faktiskt bli tråkigt nästan jobbigt att behöva lämna den rosa butiken. Malin och Sara ni har blivit två vänner, vi pratar om allt och får varandra lätt att skratta.. Så tack för att jag får vara hos er.

Just nu är jag inne i en period som är så grå och trisst, måste göra något nytt, både med mig själv och något jag inte brukar göra.  Ska kolla biljetter till Stockholm redan ikväll måste ta en paus från verkligheten hehe. Längtar som alla andra efter sol och värme, då man kan gå i sandaler och en tunn tröja och behöva använda solglasögon ..


Nu ska jag städa och tvätta ..


Turkiet

Gud vad kul vi hade, träffade Petra och Ida där, och vi hade så kul så varje dag bestod av tårar och knipa igen så man inte skrattade så mycket så man kissade på sig. Hahahah då har man verkligen kul = ) Petra och Ida träffade vi i Turkiet och gud så skoj vi hade..

Vänner

Såg nyss Vänner de är världen bästa serie någonsin. men jag kan aldrig komma på någon favorit för alla är så roliga på sina sätt.

Evelina klarade äntligen sitt körkort Grattis och kör försiktigt..

Sabina tänker på dig..

Anna FLYTTA HEM..

Petra & Ida saknar er och skrattar varje gång jag tänker på oss i Turkiet.

Spa, pengar och Tipps !

Då va de skola igen, men de kan jag stå ut med, vi hade bara två lektioner och likadant är de imorgon. Efter skolan va de jobbet som väntade, vi har inte haft särskillt mycket idag, men däremot mycket trevligt = ) Jag fick reda på min årsinkomst idag, fattar inte var alla de pengar har tagit vägen ?!?!?! Jag har inte några direkt utgifter. Så nu ska jag verkligen hålla i pengarna och SPARA.

Nu sitter jag här och har jätte ont i ryggen, får alltid de eftr att jag har jobbat, särskillt på trendie eftersom man böjer sig fram mycket när man jobbar och eftersom jag inte är så läng såblir de feli ryggen, en annan anledning är attman står så svankryggad. Nåja väntar på att mamma ska komma hem så man kan få lite masage = ) = )

Just nu sitter jag i ett fotbad, ni anar inte hur skönt de är, jag fick sån lust att ha lite hemma spa här, så nästa steg är, ansiktsbehandling + ånga, färg och plockning av bryn..

Tipps!

Koka vatten, sitt sedan med ansiktet över de kokande vattnet med en handduk över huvudet. De kan vara jätte jobbigt men ta då bort handduken och ta några friska andetag. Ni ska göra såhär tills ansiktet är alldeles vått.
Använd sedan peeling, själv använder jag Niveas peeling. Ni behöver inte ta så mycket men masera in ordentligt i ansiktet. Tvätta sedan bort med kallt vatten. Ta gärna någon ansiktskräm efetråt. Och nu har ni en underbar hy = )

Lycka till !


R E U M A T I S K V Ä R K

De va skönt att veta: idag behöver man inte vara helt på topp skulle juh som sagt bara till sjukhuset. Men de va massa prat och ny information, medicin mm. För er som inte vet har jag en ledsjukdom (reumatiskvärk).. Mamma får alltid följa med fast jag snart är 18, men hon vill veta de jag vet och 4 öron hör bättre än 2. När man har som mest ont och känner att allt är pest och pina så finns alltid mamma tillhands och stöttar men tar även emot en hel delilska från mig, något som man skämms för sedan. Men visst är de så att den man älska mest får kärlek som ingen annan men den får även höra ett och annat som ingen annan får. 
 
När man är så ofta på sjukhus blir man helt galen. Även om man bara ska dit och lämna blodprov eller något kan jag vara jätte irriterad mm för att man är så trött på allt som har med sjukhus att göra.Men nu fick jag ett glädjande besked att jag behöver bara komma dit två gånger om året för kontroll, ifall de inte skulle hända något speciellt. De berömmde mig dessutom för att jag va så pigg som jag va och kunde hantera mitt humör. Som ni kanska hör är detta något som är så frustrerande både fysiskt och psykiskt.

Vill faktiskt tacka hela Rodeon för att ni står ut med mitt tålamod och verkligen gör allt för att jag inte ska märka av denna sjukdom. Som idag pratade vi om studenten, för jag är livrädd att man ska vakna samma dag och ligga som en steloppererad person i sängen och inte kunna röra sig. Men de hade lösningar på de såklart = )

Nej nu ska jag äta fruktsallad ..

Köp den = )

Nu har Minaya släppt sin första singel. Grattis snäckan.

Ni kan få ett smakprov på youtube med musikvideo  MINAYA -Dina Vackraste ord


Text Staffan Hellström Musik Minaya/ Fredrik Samson...


Trevlig helg

Upp 7 för att traska till jobbet, där vi normalt kan ha upp till 500 pers men idag hade vi 50. de låter kanske mycket men de va verkligen inget.. de va ganska skönta att få ha en dag då man bara står me tjejerna och snackar lite men de kan bli ganska drygt.

När jag kom hem va jag bara tvungen att testa klänningen igen och visa den för anna och sabina så de godkände den. Vilket de gjorde = )

resten av kvällen spenderade jag hemma hos Sabina, jag va väl vaken i 30 min sen somnade jag på soffan, de va inte meningen att de skulle märkas men de gjorde de, efter 30 min väckte sabina mig heheh. Alltid lika kul att träffa dig sabina hahah..

imorgon har jag ganska tur i oturen, vi har prov i rättskunskap (EN MÅNDAG) jag har väl inte haft så stor lust till att plugga över helgen särskillt inte på den lilla fritiden jag haft. men som tur är så är jag ledig imorgon, har två läkarbesök efter varandra så då missar jag hela skoldagen.. men provet försvinner inte för de, jag få juh ta igen de senare :S

Nej nu ska Martin Beck rädda Monica, men vi hörs imorrn..


Lördag

Idag har jag tillbringat 9 timmar på jobbet med en 10 minuters rast :S dagen kommer se lika dan ut imorrn..

Ikväll kom mammas bror tommas och hans tjej petra på besök, petra hade med sig sig dotters balklänning som hon hade på balen förra året. Jag testade den och den va som gjord för mig, helt underbar, särskilt detaljerna = ) Ni får se den senare.

Time to sleep.


RSS 2.0